| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » bedrijvengids » trouwlocatie »

trouwlocaties


Hier vind je de trouwlocaties voor de wet van heel Nederland en België. Kies je regio en je krijgt een overzicht van de trouwlocaties die wij voor je hebben gevonden. Je mag zelf kiezen in welke gemeente van Nederland je de huwelijksceremonie laat plaatsvinden, in België mag dat niet overal.

Veel succes met het vinden van een mooi gemeentehuis, stadhuis of een andere bijzondere trouwzaal om jullie wettelijk huwelijk te laten sluiten. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer gemeenten waar je eenmalig een andere trouwlocatie aan mag vragen om jullie huwelijk te laten voltrekken. Dan kun je wellicht zelfs trouwen in je eigen achtertuin of op de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet.

Meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van huwelijksceremonie wettelijk
 
selecteer een regio
 
Selecteer een regio: trouwlocatie Antwerpen trouwlocatie Limburg trouwlocatie Limburg trouwlocatie Luik trouwlocatie Luxemburg trouwlocatie Namen trouwlocatie Vlaams-Brabant trouwlocatie Brussel  Waals-Brabant trouwlocatie Henegouwen trouwlocatie Henegouwen trouwlocatie Oost-Vlaanderen trouwlocatie West-Vlaanderen
  Antwerpen
Brussel
Henegouwen
Limburg
Luik
Luxemburg
Namen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Waals-Brabant
West-Vlaanderen

 
Meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van huwelijksceremonie wettelijk

Meer weten over het onderwerp trouwen?
Start je zoektocht dan op onze homepage
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!